Ti is szeretitek ezeket az eldugott teaházakat?

Én rajongok értük!

Van ezekből néhány ilyen Budapesten, én már mindegyikben jártam.

Mindegyikre jellemző az, hogy annyira nem hirdetik őket. Van egy saját vendégbázisuk, akik viszonylag állandóak. Az új emberek általában a már meglévő vendégeken keresztül érkeznek ide.

Mikor az utcán sétálunk, sokszor még az sincs kiírva, hogy itt valamilyenféle teaház lenne található. Maximum csak valamilyen alig észrevehető embléma árulkodik a járókelőknek erről.

Azoknak, aki szeretik a teát, szinte kötelező ezekre a helyekre ellátogatniuk. Itt nem csak ezek az italok különlegesek, de a berendezések is. Mintha valamilyen másik világba lépnénk itt be.

Egy hete is ilyen helyen voltam, ahol szerencsésen sikerült ott hagynom az új táskámat. Szerencsére félretették nekem, így visszakerült hozzám.

Kár lett volna érte, mert ilyen táska márka csak a legjobb helyeken beszerezhető. Én mindig az annataska.hu webshopon keresztül szoktam ilyen cuccokat vásárolni, mert ők élen járnak a legjobb márkák forgalmazásában. Ráadásul mindezt úgy csinálják, hogy már az árak sem túl magasak náluk, hiszen ott gyakran vannak akciók is.

Az említett darab egyébként egy nagyon mutatós kézitáska, aminek a fő színe a fehér, a másodlagos színe pedig a fekete. Található rajta egy felirat is, ami szerintem kifejezetten menő. Ez inkább egy fiatalabb táska, de ettől függetlenül nagyon jól is néz ki.

Persze megtalálhatóak itt a komolyabb, elegánsabb darabok is, ha valaki inkább azt a stílust preferálja. Itt olyan nagy a választék, hogy lehetetlennek tartom, hogy valakinek nem sikerülne innen találnia valamilyen neki való táskát.

Itt a táska márka számát tekintve is tökéletesen helytáll ez az internetes táska áruház. Van itt több világhírű gyártó is, melyek közül és többnek is a rajongója vagyok, így nem véletlen, hogy elég gyakran vásárolok innen magamnak valamit. Eddig még soha nem bántam meg azt, hogy ezt a kiváló weboldalt választottam. Mindig időben és sértetlenül megérkezett hozzám pontosan az az árucikk, amit vártam.