Teázás közben energetikai tanúsítványt rendeltem meg

Én nem csak télen szoktam teákat fogyasztani, hiszen a teának számos jótékony hatása van, melyekre az év bármely szakában szüksége van a szervezetünknek. Természetesen van aki csak a hatás miatt szeretik az emberek a teákat, hanem mindnek egyedi, különleges ízük van. Az ízek különlegességére épül a legtöbb hazai teázó, és kevesek mennek rá a jótékony hatásra. Az én kedvenc teázóm is olyan, hogy nem csak zöld és fekete teát árul, hanem matchát is, melyet már nem csak natúr formában fogyasztanak, hanem süteményekbe és még kávékba is belekeverik.

Egy ilyen teázás alkalmával döntöttem el, hogy el fogom adni a lakásomat. Ahogy meghirdetésre került, számos ajánlattevő és jelentkező keresett fel. Egyik jelentkező nagyon potenciálisnak bizonyult, és egy komoly ajánlatot is tett a lakásomra. Úgy döntöttem, hogy nem halogatom tovább eladom a hőn szeretett lakásomat.

Minden egyezőség fent állt, hogy új gazdája legyen, már csak egyetlen egy hibázott, méghozzá az energetikai tanúsítványa a lakásnak. De hol is szerezzem be ilyen hamar ezt a tanúsítványt, hiszen nem szeretném, hogy csak emitt álljon el a vevőm a vételi szándéktól. Ezért is lenne jó hamar beszerezni ezt a tanúsítványt. De ki foglalkozik energetikai tanúsítvány készítésével, tettem fel magamnak a kérdést, és az interneten kerestem rá a válasz megtalálása érdekében.

Találtam is jó pár találatot, de egye válogatni kezdtem köztük, hogy ténylegesen a legjobb céget találjam meg, ennek a feladatnak az elvégzésére.

Amikor megtaláltam a megfelelő céget, aki profi módon készíti el ezt az energetikai tanúsítványt, már az első kattintásból tudtam, hogy ők lesznek azokat.
Az energetikai tanúsítvány készítése számukra nem okoz gondot, kisujjukban van a szakma. Nem más miatt kell egyébként ez az energetikai tanúsítvány, minthogy nem lehet eladni a lakást nélküle. Ez egyfajta biztosíték a vevő számára, hogy megfelelő állapotú, fogyasztású lakást vásárol meg, és ezáltal biztosítékot is szerez.

Ez a cég mely energetikai tanúsítvány készítését vállalja, az érdeklődésemre kifejtette, hogy azt a kollégájukat fogja kiküldeni a mérés elvégzésére, aki a lakásomhoz legközelebb található. Így már meg is látszik oldódni a probléma, hiszen, hogy ha közel található a kolléga, akkor hamar fel is tud ugrani a lakásba, így az energetikai tanúsítvány is hamar elkészül. Ez így is lett, a felmérő szakember megérkezett a lakásomban, rendkívül szakszerűen elvégezte a munkáját, szinte észre sem vettem, hogy ott dolgozik. Hamar készen lett, úgy könnyű is, hogy tudja mit és hogyan kell mérni, a rutin teljes mértékben látszott minden mozdulatában.

Jó volt látni, hogy létezik még egy ilyen profi csapat, aki ilyen jól szervezi a munkafolyamatokat, rögvest kollégát küldött a lakásomra, aki ott elvégezte a helyszíni felmérést. Majd még ott a helyszínen elküldte a központjukba a mért adatokat, ezzel is elősegítve az ügyünk előrehaladását. Nem várják azt meg, míg beérkezik a központba, hanem már ott a helyszínen elküldik a mért adatok, hogy a központ nekiláthasson a kiértékelésnek és a tanúsítvány kiállításának. Ez a cég számomra nagyon jól jött, a gyorsaságuk mindent elsöprő, annyira, hogy más másnap csengetett a futár, a kiállított tanúsítvánnyal a hóna alatt. A tanúsítvány nagyon jó értékeket hozott ki a lakásra, ennek kifejezetten örültem, így a vevőm is megnyugodhatott a lakás állapota kifogástalan.