Teázás és gázszerelés

Tegnap összejöttünk a barátnőimmel a szokásos havi teázásra, a szokásos teázónkban. Még gimiben kezdtük el ezt a szokást és nagyon büszkék és boldogok vagyunk, hogy így majd’ húsz év elteltével is ugyanúgy működik, mint akkor.

Na persze azért van, ami változott… Leginkább a beszélgetéseink témái. Régebben – nyilvánvalóan – fiúkról, ruhákról, zenékről meg ilyenekről beszélgettünk. Aztán ahogy jöttek az új életszakaszok, úgy változtak a témák is: ki tud jó esküvői ruha kölcsönzőt, majd nőgyógyászt, majd ingatlanügynököt, óvodát stb… Tegnap például a gázszerelésnél kötöttünk ki, mert az egyik barátnőnknél bedöglött valami a bojlerben és gázszerelőre van szüksége.

Majdnem mind egyetértettünk abban, hogy jó szerelőt találni manapság szinte teljesen lehetetlen. Azért csak majdnem, mert az egyik barátnőnk azt mondta, ő csak azelőtt gondolta így, mielőtt ráakadt volna a https://vizgazfutesszerelo24.hu weboldalra. Majd röviden elmesélte, hogy az oldal víz-, gáz- és fűtésszerelést meg duguláselhárítást szolgáltat Budapesten és Pest megyében. Mesélte, hogy náluk a múlt hónap végén kellett megjavítani valamit a vízvezeték-rendszerben, a weboldalról rendelték meg a szolgáltatást, és ők hihetetlenül korrekt módon intéztek mindent. Pontosan úgy, ahogyan az a honlapon le van írva.

A teázóból hazaérve én is rákerestem a https://vizgazfutesszerelo24.hu weboldalra, mivel nálunk a fűtés vacakol vagy egy hete. Teljesen olyan, mintha a kazán rendesen működne, de a házban mégis hideg van. A weboldal segítségével kiderítettem, hogy ez valószínűleg azt jelenti, a csőhálózatban vagy a radiátorokban lesz probléma, így fűtésszerelőre van szükségem. Miután kitöltöttem az online felületet, és ingyenes visszahívást kértem, tovább böngésztem az oldalon. Az ugyanis nem csak egyszerűen szolgáltatást kínál, hanem számos egyéb információt és tájékoztatót is tartalmaz.

Én például megtudtam, miből áll a fűtésrendszer, és azt is, hogy mi okozhat gondot, meghibásodást a rendszerben. Illetve még egyszer figyelmeztettek, hogy nem biztos, hogy ha látszólag a fűtéssel van a gond a házban, akkor ahhoz fűtésszerelő kell, ugyanis ha mégis a kazánom rossz, akkor azt egy gázszerelő fogja tudni megjavítani.

Én az ilyen dolgokhoz világ életemben nem konyítottam egy cseppet sem, így örülök, hogy a telefonbeszélgetés során majd felteszik azokat a kérdéseket, amikből el tudják dönteni, hogy milyen szakemberre van szükségem. Az is nagyon jó, hogy ha kiderül, hogy mégsem fűtésszerelő kell a gondom megoldásához, akkor fognak tudni gázszerelőt küldeni. A https://vizgazfutesszerelo24.hu-nál ugyanis fűtésszerelő és gázszerelő is van egyszerre! Ja meg vízszereléshez, gázszereléshez és duguláselhárításhoz is értő szakemberek, akik sürgős esetben akár egy óra alatt nálad vannak, és garanciával dolgoznak.

Este azon gondolkodtam, milyen jó, hogy így együtt tudtunk maradni a csajokkal a gimi után is. A havi közös teázásaink nélkül talán soha nem találom meg ezt a weboldalt.