Legközelebb az új bokacsizmámban megyek a teaházba

Nagyon sokáig szinte egyáltalán nem is szerettem a teát. Az a fajta gyerek voltam, aki sem a kakaót, sem a teát, sem egyéb forró italt nem szívesen ivott meg – ez kamaszkoromban kezdett változni, amikor nyílt egy teaház a gimnáziumtól nem messze, és egyre többször mentünk oda a barátaimmal. Eleinte vonakodva bár, de meghallgattam a tulajdonos ajánlásait és a baráti javaslatokat, így egyre több fajta teát volt lehetőségem kipróbálni. Ekkorra már sokkal jobban tetszett a dolog, hiszen egy olyan világba csöppentem, ami jócskán túlmutat a filteres és a legendás (cukorral telenyomott) kancsós, sulis teákon. Akkoriban még nem volt annyi helyen hozzáférhető a szálas tea, mint manapság, hogy akár kimérve vagy díszes ajándéktasakban is megvásárolhatjuk, így valóban új volt számomra ez az élmény.

Azóta is a teaházak gyakori látogatója vagyok, emellett az újabb őrület, a bubble tea is megtalált.

Még egy dolognak vagyok rajongója: a szép cipőknek – így “sorstársaimnak”, vagy azoknak, akikre csak ráfér egy új lábbeli, szeretnék most ajánlani egy szuper webshopot, ahol női és férfi cipőket és táskákat, valamint gyerek cipőket lehet beszerezni nagyon baráti áron. A https://cipomarket.hu/noi/bokacsizma linken akár 70%-os (igen, jól olvastad, nem elírás!) kedvezménnyel szerezhettek be trendi és minőségi bokacsizmákat. De minimum 20 %-os akció van az összes bokacsizmára, így nem érdemes vacillálni azon, hogy érdemes-e megnézni a felhozatalt, irány a https://cipomarket.hu/noi/bokacsizma! Imádom és nagyon jónak tartom a CipőMarket profiljának kialakítása szempontjából, hogy a webshopra biztosan nem lehet rásütni azt a bélyeget, hogy túlságosan egyhangú, ugyanolyan fazonú vagy csak és kizárólag fekete darabokat árulnak. Ha csak a bokacsizmáknál maradunk, már akkor bebizonyosodik, hogy ez nem igaz – számos különböző színű, például sötétbarna, vörösesbarna, sötétkék, fehér, khaki, bordó, bézs, sárga, zöld és szürke lábbelit is találunk náluk, a legkülönfélébb felsőrész anyagokkal, textúrákkal és változatos díszítésekkel (csatok, ráncolások, díszvarrás). A sarokmagasságok és -fazonok terén is nagy a választék. Tűsarokkal, magas, de egyúttal vastagabb fajta sarokkal (ami egyértelműen kényelmesebb járást biztosít), valamint alacsony sarokkal rendelkező és lapos talpú cipők is kaphatóak. A legtöbb bokacsizma ára 22 000 Ft és 24 000 Ft között alakul, mely árért olyan megbízható minőségű, strapabíró lábbeliket kapunk, amelyek több szezonon át, hosszú éveken keresztül lesznek tökéletes kiegészítőink. Az CipőMarket bokacsizma részlegén (amit a már említett https://cipomarket.hu/noi/bokacsizma linken lehet elérni) két fantasztikus márkával, a Marco Tozzival és a Tamarissal találkozhatunk, amely két olyan név, amik garanciát jelentenek a termékek nívójára. Emellett társul ezek mellé egy olyan márka is, ami főként a kényelmet és rendes alátámasztást biztosító, divatos designú sneakereiről lett ismert: ez a brand nem más, mint a Skechers. A bokacsizmájuk ötvözi a sneakerek ismert talpkialakítását a hosszított és bélelt fazonú lábbelikkel, így egy igazán egyedi és komfortos bokacsizma a végeredmény.

A bokacsizmákon felül a bakancsok és a félcipők között is mindig akad olyan darab, ami nagyon elnyeri a tetszésem, garantálom, hogy te is így leszel vele, ha meglátogatod a weboldalt.