Egy jó tea a Weck tea melegentartómból, bármikor napközben…

Gyerekkori barátnőmnek köszönhetően lettem teamániás. Vele kellett mindig teaházba járnom, és ott valahogy megszerettem a meleg gyümölcsös tea jóleső, délutáni szürcsölését. Szerintem ez már pavlovi reflex is, hogy délután szakítok rá egy kis időt, és bármi feszkó is volt bennem, ettől mindig elszáll! Mert felidézi ennek a kedves, említett időszaknak ezt a nyugodalmas időszakát. Amit akkor éltem, mikor vele mentünk teázni, mindig délutánonként.

Nagyon sokáig kerestem egy konkrét típust, profibb asztali melegentartóból, amit bevihetek a munkahelyemre, és levesek melegen tartására is alkalmas. Nagyon ajánlották, úgyhogy ragaszkodtam hozzá: ez a Weck tea és leves melegentartó volt, és végül egy rdealer.hu nevű kereskedőnél találtam csak rá egy kifogástalan állapotú használt példányra, amire ott még garanciát is vállaltak.

Sehol máshol nem volt ilyen, de mint láttam aztán utána, ez egy vendéglátóhelyek kiszolgálásra elsősorban specializálódott, nem is annyira kis kereskedés… Szóval nem meglepő, hogy itt több különlegességbe bele lehet futni.

Kicsit meglepődtem, mikor elém került a főoldal ajánlásai között a spirálos dagasztógép például, de mint minden helynek, ahonnan rendelni szoktam, az Rdealernek is utánaolvastam! Mert én sehonnan nem veszek semmit, amiről nem olvasok felhasználói/vevői értékeléseket.

Hiába ez egy nagyobb szolgáltató, nagyon-nagyon sok pozitív megnyilvánulásba futottam, amit irányukba küldtek. Tehát sokféle vásárlói réteg szereti, kedveli őket. Rengetegen köszönik nekik a visszatérő vevőkört az olasz, minőségi konyhai nagygépek és egyéb felszerelések beszerzése okán. A “nagyban utazók” lelkes vevői csoportnak tűnnek mindenképp náluk.

Ekkor már elgondolkodtam, hogy gyümölcs centrifugát is keresek ugyebár… Megnézem azt is itt, ennél a shopnál! Pont érkezett hozzájuk egy nagy mennyiségű gyümölcslé készítésére alkalmas gyümölcs centrifuga és gyümölcsprés, ami alaposan megváltoztatná az életünket itthon, az biztos. De lehet, hogy a párom is örülne az ötletnek, mert éppen átállnánk a magunk által préselt, friss gyümölcsből készült dolgokra a sok tartósított ital helyett. Reggeltől estig ezeket fogyasztjuk, és a gyümölcsre nem sajnáljuk a pénzt… Még termelünk is. Olyan jókat írnak az Rdealer oldalán erről a gyümölcs centrifugáról, hogy esküszöm elgondolkodtam, hogy egy ilyen legyen a karácsonyi ajándék, mert mi elfogyasztanánk tényleg azt a nagyobb mennyiséget, amire egy ilyen képes! Szóval másnak is lehet szüksége bármi ilyen különlegességre. Nem csak éttermeknek.

Az éttermek mellett persze a vendéglátóknak hosszú a listája, akik a “partnereik” közt tudják az Rdealert. Akár gyümölcs centrifuga kell, akár valamilyen pult, akár kemence, vagy nagyobb fagyasztó, cukrászdák, italbárok, és bárki más szívesen vásárol tőlük a netes dolgok tanúsága szerint. Hátha ti is valami nagyobb dologban utaztok, vagy pont egy ilyen beszerezhetetlennek hitt különlegességet kerestek… Ezért írtam róluk, mert szerintem nagyon hasznos tudni a létezésükről.