Hogyan (és miért) bővítettem gyógyteákkal a teaházunk kínálatát

Egy éve nyitottuk meg húgommal évek óta dédelgetett álmunkat, egy saját, a legkülönbözőbb teákra specializálódott teaházat! A teázás szertartása mindig is fontos szerepet játszott az életünkben és szerettük volna ezt az élményt minél szélesebb közönséggel megosztani, megismertetni az embereket a különböző nemzetek teázási szokásaival, a tea gazdag hagyományával és számtalan jótékony hatásával. Szerencsére viszonylag gyorsan sikerült egy elég stabil vevőkört kialakítanunk magunknak, amelyben a változatos kínálaton és a különböző tematikus esteken felül még egy újításnak van elég jelentős része. Számos más teaházzal ugyanis, melyek kizárólag a minőségi szálas, fekete, zöld és egyéb teákra koncentrálnak, kínálatukat pedig kizárólag erre építik fel, a mi kínálatunk rendszeres részévé tettük a különböző gyógyteákat is. Az ötlet kézenfekvőnek tűnt: a tea számtalan jótékony hatásának kiemelésén túl sokan hajlamosak elfeledkezni arról, hogy a teákat gyakorlatilag gyógyszerként is használták mind a történelem során, mind a mai napig, az olyan felkapott teakeverékek és városi legendák pedig, amelyek a hangulatjavító, nyugtató hatásra koncentrálnak, gyakran elsiklanak afelett a tény felett, hogy a hatás a hagyományos gyógyteák kombinációjának köszönhető. Nem is gondolnánk, mire képes az egyszerű citromfű-, levendula- vagy mentatea!

Persze húgommal ilyen tekintetben már kissé nehezen igazodunk ki, de szerencsére nem sokkal a nyitást követően akadt egy váratlan segítségünk a http://prevenciopatika.hu formájában. Az 1996-ban indult cégre amint ráakadtunk, olyan érzésünk támadt, mintha csak kifejezetten nekünk találták volna ki. Egy gyógyszerészeket, orvosokat és egészségügyi szakembereket változatosan alkalmazó cégről van szó, mely tevékenysége kiemelt részének tekinti a betegek és vásárlók edukálását is, segítésüket abban, hogy a legmegfelelőbb termékeket választhassák ki, illetve tisztában álljanak a választott készítmények összetevőivel, hatóanyagaival és pontos hatásaival. Ügyfélszolgálatuk e-mailben, chaten és telefonon is rendelkezésre áll, munkatársaik pedig minden esetben lelkesen és segítőkészen várják,  hogy segíthessenek a gyakran tanácstalan vásárlóknak. És bizony mi is tanácstalanok voltunk: a számtalan vitamin, kozmetikum, babaápolási termék, életmódsegítő készítmény, illetve hagyományos láz- és fájdalomcsillapító mellett ugyanis ahogy rákerestünk a https://prevenciopatika.hu oldalán a teákra, majdnem 10 oldalnyi találatot kaptunk a legkülönbözőbb típusokkal és összetételekkel! Az ügyfélszolgálatnak hála pedig még csak arra sem volt szükség, hogy egyesével nekiálljunk válogatni és utánaolvasni minden egyes opciónak: bár nem hinném, hogy teát válogatni csak úgy betértünk volna bármelyik patikába, a https://prevenciopatika.hu csapatához újra és újra bizalommal fordultunk, ha kérdésünk volt, vagy csak szerettük volna kiválasztani a különböző opciók közül a számunkra legmegfelelőbbet. Az már szinte csak hab volt a tortán, hogy házhoz szállításuk gyors, ráadásul GLS csomagpontokra is vállalnak kiszállítást.

https://prevenciopatika.hu

Természetesen nem álltunk meg a teáknál, mióta felfedeztük őket, húgommal valahányszor merül fel, hogy szükségünk van valamilyen egészségügyi termékre, esetleg nagyobb összegben rendelnénk ilyesmit (megéri, 14.000 forint felett még kiszállítási díj sincs), vagy csak kérdéseink, fennakadásaink vannak valamilyen gyógyszerrel kapcsolatban, szinte automatikusan ütjük be a https://prevenciopatika.hu valamelyik elérhetőségét. Rendszeres akcióiknak hála még a drágább, minőségi termékeket is számos esetben megfizethetőbbé teszik, raktáruk pedig olyannyira felszerelt, munkatársaik pedig annyira felkészültek, hogy soha nem merült fel olyan kérdésünk vagy problémánk, amelyre nem tudtak volna gyorsan és precízen magyarázattal és javaslatokkal szolgálni. Ezen a csapaton érződik, hogy küldetésüknek tekintik nem pusztán a vevőkör kiszolgálását és ellátását a megfelelő készítményekkel, de folyamatos edukálásukat is az egészségtudatosság elérése, és ahogy nevük is mutatja a baj megelőzése érdekében. Elég egy pillantást vetni az oldalukra: a termékek és akciók mellett rendszeres blogbejegyzéseket is közzé tesznek, melyekben hol aktuális felmerült problémákra, betegségekre reflektálnak, próbálják eloszlatni a tévhiteket, vagy mindig, minden korosztály számára aktuális egészségügyi és életmódvezetési tanácsokat osztanak meg annak érdekében, hogy a páciensek minél tisztábban láthassák saját problémáikat, állapotukat és a segítségül hívott gyógyszerek pontos hatását. Ha valaki a teaházunkban rákérdez, hogy egy-egy gyógyteánk pontosan milyen jótékony hatással is bír, tökéletes, pontos választ fog kapni, hála a https://prevenciopatika.hu csapatától kapott rengeteg információnak. Mi nagyon meg voltunk elégedve velük minden alkalommal, ajánlom mindenkinek ezt a profi csapatot, akár teáról van szó, akár másról!