Az új teaházam már nem csak álom, egy cégalapító hely miatt

A teázás kultúrája hihetetlen ősi, bár hozzánk, nyugatra még csak pár évszázada kezdett betörni. Hihetetlen elképzelni, hogy voltak idők, mikor még az ember nem csak lekapott egy doboz filteres teát a polcról, hanem komoly egzotikumnak számított Ázsiának ez a terméke. Éppen emiatt egyébként sokan nincsenek is tisztában azzal, hogy a valódi, vagy eredeti tea, milyen ízű volt, mivel már csak a filtereseket ismerik.

Nekem egy haverom mutatta meg azt, hogy mégis milyen az eredeti, kínai tea. Elsőként nagyon furcsálltam, hogy nem kell bele cukrot raknom, meg semmit. Nem is ízlett annyira, mivel nem erre számítottam. Viszont, ahogy telt az idő és egyre több ilyen teát ittam, elkezdtem érezni a különböző, finom ízeket. Azóta pedig imádok teázni és több barátomnak is próbálom megmutatni azt, hogy milyen jó eredeti teát inni.

Az egyik nap azonban elgondolkoztam azon, hogy mi lenne, ha nem ragadnék meg csak itt, a barátok szintjén. A Top Cégalapítás megtalálása után azt éreztem, hogy én is képes lennék céget alapítani, ami mondjuk a korábban megfogalmazott célért működik. Izgatott lettem és azonnal fel is mentem a Top Cégalapítás oldalára. Egyébként egy barátomtól tudtam meg, hogy létezik ez a hely, ő már több éve vállalkozó, úgyhogy természetesen nagyon adtam a szavára.

A Top Cégalapítás oldala már akkor rabul ejti az embert, mikor még csak a főoldalra lép be. A kék háttér és az Országház látványa megadja nekünk azt a kezdőlökést, ami minden bátor vállalkozás számára szükséges. Nem tolják azonban túl. A Top Cégalapítás végig meg tud maradni egy elegáns és átlátható szinten, mikor a designról van szó. Így nem kell amiatt aggódni, hogy eltévednénk az oldalon, miközben a számunkra kedvező opciót keressük.

A legfontosabb információk pedig már egyébként a Top Cégalapítás főoldalán ki vannak írva. Konkrétan ezeket látjuk először. Az egyik infó az, hogy mennyibe kerül náluk a cég alapítása, illetve, hogy bizonyos feltételek mellett akár ingyen is el lehet intézni. Ez számomra hihetetlen volt és kíváncsi voltam, hogy mihez kötik ezt a kivételes akciót. Nem volt átverés, számukra is kedvező dologhoz volt kötve, mégpedig ahhoz, hogy székhelyszolgáltatást is kell igényelnünk náluk. Ez azonban számomra egyáltalán nem egy plusz teher volt, hiszen így legalább el tudtam végezni mindent egy helyen. A cégemnek később amúgy is szüksége lett volna egy ilyenre, akkor pedig már egy olyan oldaltól fogom igényelni ezt, amiben tudom, hogy bízhatok.

Top Cégalapítás

A székhelyek egyébként nagyon kedvező helyeken voltak. Én végül a budait választottam, mivel az tetszett meg a legjobban. A székhelyek pontos elhelyezkedéséről pedig térképeket is kapunk. Ezek a térképek konkrétan az oldalon már elérhetők, nem kell pluszban utánuk néznünk. Tetszett, hogy ebben is arra helyezték a hangsúlyt, hogy nekünk minél inkább kényelmes legyen az egész procedúra elintézése, illetve megítélése.

A díjak nem voltak magasak, úgyhogy rájuk esett a választásom. A telefonszámuk is elérhető az oldal több pontján is, úgyhogy ennek a keresésével sem kell majd értékes perceket vesztegetnünk. A hívásra gyorsan reagálnak és a telefonban végig törődők, illetve odafigyelők. Ritkán lehet tapasztalni a mai világban azt, hogy egy cég ennyire figyel az ügyfeleire. Sikerült is véghezvinni mindent, kifejezetten rövid időn belül és azóta is tartom a Top Cégalapítás csapatával a kapcsolatot.