Teaházi beszélgetés és egy hasznos webáruház története

Biztos sokan vannak úgy, mint a nagyszüleim, hogy már csak nagyon ritkán, vagy egyáltalán nem merik egyedül elhagyni az otthonukat, de görcsösen ragaszkodnak az önállóságukhoz. Persze ez érthető, hiszen senki nem szeret mindenért a másikra támaszkodni. Éppen ezért nagyon hasznosak az olyan oldalak, szolgáltatók, mint a lord.shop.hu. Ez egy olyan online webáruház, ahonnan a vásárló könnyen és egyszerűen keresheti meg az általa kedvelt háztartási termékeket. Persze talán a legnagyobb segítséget a kisgyermekeseknek szolgáltathatja, hiszen egyik fő termékük, vagy inkább termék fajtájuk a pelenka és a popsi törlő.

De, ahogy már mondtam, ezen kívül minden mást is megtalálhat itt az ember, ami egy háztartásba kell: mosó és mosogató szert, arc és bőrápolási szereket, rovarirtót és még sorolhatnám.

A kézbesítés mindenhogy nagyon egyszerűen működik, van egy saját futárszolgálatuk, ami havi rendszerességgel járja az országot. Ehhez egy irányító számot kell megadni, hogy tudd, hozzád mikor tudnak kijönni abban a hónapban. A kézbesítés dátuma előtt 12 órával még fogadnak el rendelést. Persze az is megeshet, hogy a te irányítószámod alatt lévő településre nem szállítanak ilyen formában, akkor sem kell kétségbe esni, hiszen a GLS futárszolgálattal is meg tudod hozatni a csomagot.

Azt fontos észben tartani, hogy a rendelés minimum összege 5 ezer forint kell hogy legyen, és hogy 8 ezer forint felett elengedik a szállítást, ha a saját futárjuktól rendelsz. Hogyha GLS-sel szállíttatsz, 1200 forint a szállítási költség, ha viszont sajáttal, akkor 800. Fontos figyelembe venni azt is, hogy számolnak fel kezelési költséget az utánvét esetén. Az egyik megoldással 300 míg a másikkal 200 forint pluszt jelent ez. De lehet fizetni rendeléskor is kártyával, illetve előreutalással is, ha valaki meg szeretné spórolni ezt az összeget. Persze a GLS-nek az az előnye, hogy 2-3 nap alatt megkapod a rendelést, míg a saját futárral havonta általában egyszer, egy bizonyos nap tudod csak megkapni azt. Ezért is haszon főleg kismamáknak, és időseknek, akik egész nap otthon tudnak lenni.

Szerintem a lord.shop.hu egy nagyon sokoldalú és kényelmes webáruház. Hiszen ha a nagymama, nagypapa összeírja, mire van szüksége. Ezek után pedig te gyorsan meg is rendelheted nekik. Akár még ki is tudod fizetni, nekik pedig már csak a futárra kell figyelniük. Persze ugyan így magadnak is rendelhetsz, ha neked éppen akkor úgy kényelmes.